Tubantia 8 januari 2022

Nadat ik een jaar lang intensief en minutieus de nog altijd zeer schokkende beelden van de bestorming van het Amerikaanse Capitool heb bestudeerd kan ik mijn lezers met onwaarschijnlijk grenzeloze zekerheid de volgende uitermate verontrustende waarheid in het gezicht toeteren: Dat waren allemaal Chinezen!

Het is weliswaar donders lastig te zien omdat al die Chinezen zich hebben verstopt in veel te ruime Amerikaanse grote-mensen-lichamen, maar draai de beelden nog maar eens heel langzaam en achterstevoren af terwijl u in een Gerrit Hiemstra-pyjama aan een depressie zit te denken en dan zie je gewoon kraakhelder bij al die relschoppers in de nek een duidelijke strook klitteband zitten. Al is dat in een enkel geval wel even zoeken omdat nou net dat ene plekje verstopt zit onder een schotwond.

Maar echt. Als je het wil zien is het bewijs overweldigend. Zo zijn sommige Chinezen ondanks hun vermomming wel heel erg makkelijk te herkennen. Neem die eigenaardige woudloper met die rare muts op zijn kop die op een gegeven moment achter het katheder in de senaat een spelletje Mahjong aan het spelen is. Die koekenbakker staat al sinds september 2002 als afwashulp in de keuken bij de Wok van Warnsveld. Met diezelfde gekke muts op zijn kop. En die struikelende grijsaard, die halverwege het filmpje plotseling wel heel erg makkelijk over die dranghekken heen springt? Dat is de Chinese hordeloper Yung Kong Lee, tijdens de Spelen van 1980 in Moskou nog goed voor 2 keer zilver en 1 keer brons. En heeft u zich ooit afgevraagd waarom Melania Trump zo slecht is in de Engelse taal? Daar zit gewoon een voormalige sekswerker uit de provincie Heilongjiang in verstopt. Al moet ik dat ‘voormalige’ bij deze nog wel even tussen aanhalingstekens plaatsen. U hoeft overigens Huig Plug hier niet over te bellen. De Chinese sekswerker in het lichaam van Melania Trump is volwassen. Sinds 12 augustus vorig jaar. Dus. Gewoon doorlopen.

Was het niet de automutilationele castraat Gideon van Meijeren die ooit beweerde dat een leugen mits tot in den treure herhaald vanzelf waarheid zou worden? Volgens mij wel. En zo niet dan was het Gideon van Meijeren die beweerde dat een leugen mits tot in den treure herhaald vanzelf waarheid zou worden. Aldus Gideon van Meijeren. Die dat zei. Over die leugen. En dan die waarheid. Gideon van Meijeren. Onthoud die naam. Maar goed. Nog even over die leugen. Die vanzelf waarheid wordt.

Volgens 70 procent van de Republikeinen heeft Donald Trump de verkiezingen die hij eerlijk heeft verloren in werkelijkheid nog eerlijker gewonnen. Toegegeven. Hij had inderdaad niet de meerderheid van de stemmen. Maar dat was het gevolg van een laatste weeffout in het systeem. Die weeffout is er nu uit gemanipuleerd. En dat snap ik. Want wat heb je als Republikein aan al die Democratische stemmen? Helemaal niks. Dus die doen vanaf nu alleen nog mee voor geroosterd buikspek en bonen in gon bao saus. Net als in het echte China.