Tubantia 10 juli 2021

OMG! OMFG! Zag je dat? Is toch niet te geloven! JFCOESB! Wat zeg je? Hoezo snap je niet wat ik bedoel? JFCOESB! Jezus Fucking Christus Op Een Stotterende Brommer! Heb je die beelden dan niet gezien? Die beelden! Die bewogen! Heel lichtjes. Ik heb die beelden wel 1000 keer gezien! En ik wou ze helemaal niet zien. Maar je kan er niet om heen. Ze zijn overal.

Echt. Overal kwam ik ze tegen. Op Twitter. Moest wel eerst een account aanmaken. Anders kun je niet reageren. En ik heb me helemaal kapot gereageerd. Dat het echt volstrekt belachelijk is om zulke filmpjes zo maar plompverloren op internet te plaatsen. Toen op Facebook. En toen op GeenStijl. Stond gewoon op GeenStijl! Je zag hem gewoon liggen! Is toch schandalig dat ze zo’n filmpje op internet plaatsen?  Heb je hem niet zien liggen? Ik stuur hem nu door via de familieapp.

Heb je het gezien? Daar kijk je toch niet naar! Zo’n filmpje waarop alles te zien is! Dat is gewoon echt bloed! Van hemzelf! Vind het echt verschrikkelijk ten opzichte van de nabestaanden. Nee. Het zijn inderdaad nog geen nabestaanden. Hij is nog niet dood. Maar ik las in de Telegraaf dat het niet heel veel scheelt. En de Telegraaf, die heb ik nog nooit op een leugen kunnen betrappen. En kijk anders naar RTL Boulevard. Die praten toch ook allemaal over hem in de verleden tijd? Dat het afgelopen dinsdag was. Afgelopen! Dinsdag! Nou dan! Als ze over je praten in de verleden tijd dan is het einde oefening. Vraag dat maar aan Pim. En aan Theo. En aan Kennedy.

En dan die dader. Heb je die dader gezien? Een rapper! Altijd weer die rappers! En tadaa! Alweer een Marokkaan! Wat een ontzettende verrassing. Wat zeg je? Was het geen Marokkaan? Nou ja. Niet voor de volle honderd procent. Nu je het zegt. Het lijkt meer op een Antilliaan. Maar hij had Marokkaanse vrienden. Nou dan weet je het wel. Zeker in combinatie met die rapmuziek.

Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik kan wel een lijntje gebruiken. Ben er echt ondersteboven van. Dat je zo uit je evenwicht kunt raken. Want ik heb hem natuurlijk helemaal niet persoonlijk gekend. Ja. Van de televisie. Maar dat is niet echt persoonlijk. Want ik ken die dader inmiddels ook via de televisie. Dat telt niet.

En ik ben de enige niet. Iedereen is er echt helemaal kapot van. Ze hadden het nooit verwacht. Zeker niet na die moordaanslag op de broer van de kroongetuige. En die advocaat. En dan ook nog al die vergismoorden. Dat lijkt me helemaal erg. Dat het niet eens de bedoeling was. Dat moet toch een troost voor de familie zijn. Dat het dit keer wel de bedoeling was. Heb jij nog wat coke op voorraad? Ik heb de hele nacht door zitten halen. Moet ook wel. Als je echt alles niet wil zien.