Tubantia 10 september 2022

Het is misschien niet het goede moment (te vroeg!) om er over te beginnen, maar die Koningin Elizabeth, dat was dus een reptiel. En dan niet een reptiel zoals je die weleens bij de Gebroeders Verdriet in de etalage ziet liggen. Dat is geen reptiel. Dat is een haring. Koningin Elizabeth was ook geen reptiel waarmee je een band kunt op pompen. Dat is een ventiel. Nee. Koningin Elizabeth was een Buitenaards Reptiel!  Wist ik niet. Natuurlijk. Er waren vermoedens. Dat ze tijdens een staatsbanket altijd het hoofdgerecht oversloeg en in plaats daarvan veel liever in de vitrage ging hangen om insecten te vangen, toen had er bij mij al een belletje moeten gaan rinkelen. Net als dat ene afgekeurde staatsportret waarop ze een tong uitsteekt naar de fotograaf en die tong niet alleen een kleine 75 centimeter lang blijkt te zijn maar ook nog eens gespleten op het eind. Maar goed. Daar kun je nog van zeggen: ‘ Ach, dat komt in de beste families voor.’

Maar die bijzonder eigenaardige foto van de geboorte van Prins Charles, waarop deze te zien is met een soort van snaveltje die hij gebruikt om zich uit een ei te tikken, dat is nu toch echt een sla-jezelf-voor-het-hoofd-moment en een hoe-heb-ik-de-signalen-in-godsnaam-kunnen-missen- gebeurtenis.

Koningin Elizabeth was ook niet het eerste de beste Buitenaardse Reptiel. Ze was één van de Hoofdreptielen. Ze was zeg maar de Erik van Muiswinkel der Buitenaardsen Reptielen. We mogen dan ook gerust aannemen dat met haar overlijden een ongekende hoeveelheid wereldschokkende gebeurtenissen in gang zullen worden gezet. De Slag om Midden- Aarde gaat beginnen! We gaan de Reptielen terugjagen naar hun eigen planeet! Het is hier potverdorie Ter Apel niet!

Zo zal om te beginnen Donald Trump terugkeren op aard. Niet dat Donald Trump ooit is vertrokken. Donald Trump krijgt alleen even een upgrade. Donald Trump keert terug op aard als Jezus Christus Zelf. Dit in de eerste plaats om belastingtechnische redenen. Plus natuurlijke de gebruikelijke Eindtijd-Larie en het tragische idee dat we allemaal gered willen worden door die Ene Witte Man waardoor we nu al 2 millennia achter elkaar te pas en te onpas onze toch al ellendige wereld in nog meer oorlog en verderf storten. U kunt Trump ook weer gaan volgen op Twitter onder de naam @TheRealJezusChrist. Hij zal vanuit Mar-A-Lago het Leger der Blanke Ware Gelovigen aan gaan voeren in de allesbeslissende strijd tegen de Buitenaardse Reptielen! Hou wel rekening met wat Collateral Damage. Vooral de Joden, de Zwarten, de Moslims, de Indianen, de Linksen en Vrouwen in het Algemeen moeten ontzettend op hun tellen gaan passen. Het blijven tenslotte niet alleen Amerikanen maar ook nog eens Christenen.

Wat ons eigen land betreft kunnen we ervan uitgaan dat we na het wegjagen van alle Buitenaardse Reptielen nog een kleine 30 Nederlanders overhouden. Dat zijn dan alle landgenoten zonder koninklijke onderscheiding. Wees dus gerust. We gaan er weer een ontzettend gaaf landje van maken.