Tubantia 14 januari 2023

Volgens een onderzoek gelooft 1 op de 5 Nederlanders in complottheorieën. Volgens Nederlanders die geloven in complottheorieën is dat een hele smerige leugen. Het zou volgens hen gaan om 5 op de 3 Nederlanders en eerlijk is eerlijk, dan kom je op hele andere getallen. Dan heb je het over 29 703 466, 7 Nederlanders die geloven in complottheorieën en dan vind ik die 29 703 466 Nederlanders een tikkeltje aan de hoge kant maar beginnen bij die 0,7 Nederlander echt alle alarmbellen af te gaan. Want wie is dat dan? Die Nul Komma Zeven? Een Geheim Agent? Iets Buitenaards? De ( Joodse ) Penningmeester van de Kabal? Vragen. Vragen. Vragen.

Ook bijzonder vreemd dat er dus bijna 12 miljoen Nederlanders blijken te bestaan die in geen enkele statistiek terug te vinden zijn. Natuurlijk. Het verklaart de raadselachtige oversterfte. Een beetje. Maar die mensen moeten toch ook ergens leven? Waarom zien we daar nooit iets van? Hebben die zich verstopt? Achter een boom? In een kelder? En doen ze dat vrijwillig? Zijn die nog wel in het land? Worden die op een Geheime Overheidslocatie aan het zicht onttrokken? Is het daarom dat de fanclub van Gideon van Meijeren blijft steken op 26,3 leden? En wat heeft Gert Jan Segers plotseling te verbergen? Is het gerucht dan toch waar? Is Gert Jan Segers niemand minder dan de clown Bassie? Maar dan zonder de schmink? Of is het juist andersom? En is het clown Bassie die ze als Gert Jan Segers hebben geschminkt? En waarom stopt Gert Jan Segers plotseling met zijn werk als Bassie? Heeft dat iets te maken met het schrijnende gebrek aan cliniclowns in Marioepol? En waarom dan niet?

Heel bijzonder dat die 0,7 pas naar boven komt in het jaar 2023. Dat is 2+2+3! Dat is 7! En dan hou je die 0 over! BIZAR! Komt nog bij dat we volgens de Maja’s in een jaar leven. We leven in een jaar! Als dat geen teken is. En dan gaat de dochter van Elvis ook nog eens dood. In datzelfde jaar! ELVIS! LIVES! EVILS! VLIES! SEGERS! BASSIE! TOEVAL! HERSENBLOEDING!

5 op de 3 Nederlanders weten nu al wat er komend jaar staat te gebeuren. Het gaat FEBRUARI worden! Waarschijnlijk al binnen enkele weken. De regering zal dat eerst ontkennen maar dat zal weinig tot niks uit gaan halen. Ook zal er in FEBRUARI een wind waaien. Vanuit een richting. Of richting een richting. Dat is afhankelijk van de WINDMOLENS. Die van de WEF. Ook zal de temperatuur omhoog gaan. En weer omlaag. En daarna weer omhoog. En daarna weer omlaag. False Flag! Ook zal eindelijk duidelijk worden dat de oversterfte in Oekraïne wordt veroorzaakt door MALARIA! En in Israël zal JEZUS verschijnen! Op een T-SHIRT! Die kunt u bestellen! Voor slechts 49 euro 99! U kunt ook betalen in termijnen! In 0,7 termijnen! Bel Nu! 0666Siewert! Met GRATIS mondkapje!

En een rol aluminiumfolie.