Tubantia 15 juni 2024

Dat met Ali B. Was dat nou een poging tot omvolking? En moeten we hem nu de Vingermarokkaan gaan noemen? Mogen we hier al grappen over maken? En wat is er met onze rechters aan de hand dat die zomaar opeens een prominente allochtoon voor het gerecht slepen? Zijn die nu opeens allemaal lid van de PVV? Is dit dan het begin van de oplossing? Gaan ze van Nederland nu eindelijk weer eens Nederland maken? Gaan ze nu ook beginnen met deporteren? Mag dat eigenlijk wel? En waarom dan niet? En wanneer dan wel? Vragen. Vragen. Vragen.

Waarom bestaat de VARA nog? Het is al bijna juli. De Publieke Omroep zou toch worden opgeheven? Alleen nog maar Lingo toch? En dat je dan de Blanke Bal kunt trekken? En waarom is het nu al meer dan een half jaar herfst? Is dat het gevolg van een staartje Zuur Links? Zijn dit de naweeën? Gaan we dan toch naar twee seizoenen? Herfst? En Onherfst?

En wanneer is de huldiging van Ons Oranje? En waarom zitten daar nog steeds voetballers in waarvan je zegt: ‘Die zijn een beetje zwart-achtig’? Vragen. Vragen. Vragen.

Waarom moet mijn dochter na de vakantie nog steeds naar school? Dat zouden we toch afschaffen? En waarom moet ik nog steeds mijn boodschappen betalen? Alles zou toch gratis worden? Komen ze mijn nieuwe heupen aan huis bezorgen of moet ik die zelf ergens op komen halen? En wat doen we met mijn oude heupen? Die gaan toch hopelijk niet naar Afrika? En oh ja. Ik wil graag twee keer euthanasie. Voor mijn buren. Wil ik zelf wel toepassen. Mag dat ook met een hamer?

Waar kan ik mijn kerncentrale bestellen? Hebben ze die ook voor onder een carport? Waarom is Johan Derksen geen minister geworden? Wanneer maken ze bekend dat Nederland toch nog het Songfestival heeft gewonnen? Op het nippertje? Mogen we ook zelf met dingen naar Palestijnen gooien? Waarom bestaan er nog steeds vervolgopleidingen? En diploma’s? Waarom zijn ze eigenlijk nog niet begonnen met deporteren? Zet de NS dit keer ook bussen in? Elektrisch? Komt er nu dan eindelijk die lang verwachte televisieserie over de werken en het leven van Anton Mussert? Heeft Jeroen Krabbé al toegezegd? Hebben jullie nog figuranten nodig? Mag ik dan ook van die laarzen aan?

Waarom zijn er nog steeds van die kranten die ik toch niet lees? Wanneer gaat onze Koning weer bier drinken met Poetin? Wanneer beginnen de tribunalen? Kan ik zelf ook Staatssecretaris van Zomaar Iets worden? Waar kan ik mijn wachtgeld op gaan halen? Dat gaat toch hopelijk wel een beetje vanzelf? Dat hoeven we toch hopelijk niet zelf te regelen? Daar houden we toch wel een paar ambtenaren voor achter de hand ? Als je met drie extra Ministeries minder ambtenaren nodig hebt, waarom dan niet meteen 2357 extra Ministeries? Dat er straks helemaal niemand meer werkt? Hallo? Hallooo? Is daar iemand?