Tubantia 20 april 2024

Als de formatie van Wilders I mislukt is dat de schuld van Frans Timmermans. Net als de moord op J.F. Kennedy en het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog.  Allemaal de schuld van Frans Timmermans. Ook zijn er nieuwe beelden opgedoken van de raketaanval op de MH17 en wie probeert zich daar op de achtergrond tevergeefs te verstoppen achter een net iets te dunne berkenboom met zijn dikke sociaaldemocratische carnavalspens? Frans Timmermans.

Frans Timmermans is het absolute kwaad. Het schijnt dat hij thuis een hamer aan de muur heeft hangen waar hij destijds hoogstpersoonlijk Jezus Christus mee aan het kruis heeft helpen nagelen. Duivel. Er zijn zelfs mensen die beweren dat er onder de villa van Frans Timmermans een SM-kelder te vinden is waar maar liefst 354 ontvoerde Israëlische kinderen gevangen worden gehouden voor persoonlijk seksueel gerief en zeker, de mensen die dat beweren staan al een aantal jaren op een wachtlijst voor acute psychiatrische zorg waardoor er weer anderen zijn die twijfelen aan de betrouwbaarheid van dergelijke getuigen, maar wie heeft er nou hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat die mensen al die jaren tevergeefs hebben moeten wachten op een psychiatrische behandeling? Frans Timmermans.

Ik ken mensen die liever gebukt in een weiland staan te wachten op Mona Keizer met een niet ingezeepte voorbinddildo dan dat ze in dezelfde provincie als Frans Timmermans op de bus staan te wachten. Een bus die overigens allang is wegbezuinigd. Door Frans Timmermans. De moordaanslag op Salman Rushdie is gepleegd met een mes met een handvat en wat hebben rechercheurs onlangs gevonden in een la van een keuken in een huis met een tuin waar net als in de tuin van Frans Timmermans een kapotte trampoline staat? Een mes met een handvat.

Wie dacht dat het een goed idee zou zijn om op 25 april 1986 uit de kerncentrale van Tsjernobyl een generator te jatten voor de verlichting van een tuinfeest in Gulpen? Wie is er afgelopen week per ongeluk op de nieuwe vriend van Gordon gaan zitten? Wie heeft Hannie Schaft destijds net niet verraden alleen maar omdat hij op dat moment nog niet geboren was waardoor het voor hetzelfde geld dus best had gekund? Wie zat er met zijn dikke reet in een luie stoel te kijken naar de slotaflevering van De Joodse Raad terwijl hij natuurlijk op dat moment ook ergens een krans had kunnen leggen? Wie heeft er model gestaan voor de nieuwe borsten van Doornroosje in de Efteling? Wie zit er al decennia verstopt in het lichaam van de clown Bassie en heeft in die uitdossing zo’n 26 plofkraken gepleegd net over de grens in Heerlen? Wie zou er lid zijn geweest van de Hamas als hij lid zou zijn geweest van de Hamas? Frans Timmermans.

En wie gedraagt zich de godganse dag als een strontverwende Limburgse kleuter met het incasseringsvermogen van een bedlegerige deurwaarder? Nou ja. Dat is Geert Wilders. Maar dat is dan wel weer de schuld van Frans Timmermans.