Tubantia 27 april 2024

Mevrouwtje Dilan Yesilgöz heeft dus gelogen. Dacht ik al. Ik ken haar namelijk van vroeger en toen ging ze nog door het leven als Bertus Kistemaker, reparateur van Oud Hollandsche sjoelbakken. Het verhaal gaat dat deze persoon ooit tijdens een bedrijfsuitje met collega’s op het Hulsbeek in verregaande staat van dronkenschap en het veel te krappe badpak van zijn vrouw José in het water is gevallen en toen heeft deze Bertus voor de grap geroepen dat hij een bootvluchteling was en dat verhaal is een geheel eigen leven gaan leiden. Eerlijk gezegd schrok ik er wel een beetje van, een liegende politicus! Zijn er dan helemaal geen grenzen meer? Wat komt er nog meer op ons af? Zingende zangers? Fietsende wielrenners? SGP’ers die niet weten hoe ze hun vrouw moeten bevredigen? Hellend vlak!

De VVD weet overigens al sinds 2009 dat Dilan Yesilgöz heeft gelogen over zoiets onbenulligs als haar geslacht toen ze als Bertus Kistemaker in de herentoiletten van de Stopera in Amsterdam collega Paul Slettenhaar vol in het gezicht heeft geswaffeld. Daar is nog een heel mooi filmpje van gemaakt. Te vinden op Pornhub. Zoekopdracht: Uitgelekt.

Ook de bewering dat Dilan Yesilgöz van Koerdisch-Turkse afkomst is kunnen we inmiddels naar het rijk der fabelen verwijzen. Bertus Kistemaker komt uit Enter. Hij heeft ook helemaal niet gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij zat op de Christelijke Basisschool de Roerganger, was een bijzonder trage leerling en spreekt daardoor nog steeds een soort van Nederlands waarvan je zegt: ‘Wat zegt ie nou?’

Er gaan overigens ook geruchten dat Bertus Kistemaker in de zomer van 2017 bijna is verongelukt tijdens een wat al te wilde wedstrijd klootschieten op een binnenweggetje richting Bornebroek en dat je van die hersenbeschadiging bij Dilan Yesilgöz weliswaar niks ziet maar toch van alles merkt, maar dat kan ik dus niet bewijzen, dus neem dit vooral met een flinke korrel zout. Mocht u echter toch denken dat dit best wel eens waar zou kunnen zijn, omdat u zelf ook van alles merkt aan die rare Yesilgöz met dat eigenaardige zenuwachtige lachje, waarvan een bevriend hersenchirurg heeft gezegd dat dit waarschijnlijk komt door schade veroorzaakt door een hard rond voorwerp dat hem tegen het achterhoofd is geworpen tijdens het uitoefenen van een buitensport, dan moet u dit natuurlijk helemaal zelf weten.

Oh ja. Als u toch bent blijven hangen op Pornhub zoek dan ook even naar het filmpje ‘Natte Sjoelbakken’ en probeer te tellen hoeveel stenen Bertus Kistemaker kwijt weet te spelen in het buitengewoon lenige lichaam van zijn tegenspeelster ‘Natasja’ waar de oplettende kijker onze eigen Caroline van der Plas in weet te herkennen. Natuurlijk is dit allemaal deepfake en is het meer dan onbehoorlijk om deze groteske onzin onder het grote publiek te verspreiden, maar laat u door mij vooral niet tegenhouden. En mochten er mensen zijn die u vervolgens een volksverlakkende leugenaar noemen, zwaai dan gewoon even met uw lidmaatschapskaart van de VVD.