Tubantia 23 juli 2022

Okido. Even alles op een rijtje. Dus die Frank Masmeijer. Codenaam: De Kaak. Die is lid van de Cabal. Afdeling Glanerbrug. En die Frank. Sub-Codenaam: Den Grootsten Hollandschen Huig. Die smokkelde cocaïne voor de WEF. Vanuit Antwerpen. Naar Brussel. En de WEF dat is een Columbiaanse drugsbende. Uit Schin op Geul. Die worden op afstand bestuurd door de Witte Neus. En de Witte neus dat is Franske Timmermans. Maar dat is dan weer een schuilnaam. Want eigenlijk heet hij Frans Timmermans. En die Franske doet er werkelijk alles aan om buiten de publiciteit te blijven. Maar dat lukt maar niet. En dat komt door Frans. Want Frans heeft nogal een ego. En dat botst.

De Cabal in Glanerbrug is gevestigd in het Dorpshuis. En op het exacte moment waarop Frank Masmeijer vervroegd werd vrijgelaten vond er in datzelfde Dorpshuis een steekpartij plaats. Dat was dus een False Flag. Met Dennis Schouten. Die daar ook nog eens over gelogen had. Bleek later. Maar dat is logisch. Dat is een Israëlische geheim agent. Die werkt samen met Jan Roos. Dat is een Useful Idiot. Jan Roos is overigens ook de vrouw die onze boeren de kop helemaal gek maakt. Want Jan Roos = Caroline van de Plas! Dat zijn dezelfden! Kijk maar eens op www.roosisplas.nu. Staat een filmpje op. Zie je heel duidelijk een ritssluiting! Wakker worden!

Koning Willem Alexander heeft persoonlijk ingegrepen. Via via. Colombia is namelijk Zuid Amerika. Net als Argentinië. En daar zijn we al bij Maxima! En de JUNTA!! Junta is 5 letters! Net als Cabal! En Putin! Trump! Rutte! Jacht! Kroondomein! Subsidie! Drugsplantages! Slavernij! Het Loo! Veluwe! Hoofdkwartier! Zwijnen! Kindermisbruik! Epstein! Joden!

Op de originele passagierslijst van de MH17 stond nergens de naam van Frank Masmeijer. Tussen de bijna 3000 slachtoffers die vielen tijdens NINE-ELEVEN staat niet 1 keer de naam Frans of Franske Timmermans. De moord op JFK is niet gepleegd door Dennis Schouten. En in de historische misdaadroman van Umberto Eco blijkt nergens dat het JAN is. Dat kan je toch niet wegzetten als alleen maar een samenloop van toevalligheden? Hier is veel meer aan de hand. Hier wordt van alles en nog wat verzwegen.

Nog meer bewijs? Op het moment dat de onderste steen boven zou moeten komen hangen plotseling overal in ons land de vlaggen op de kop! Met de letters uit het woord ‘Oekraïne’ kan je op geen enkele manier het woord ‘Persvrijheid’ spellen. Auschwitz is een museum! Daar moet je een kaartje voor kopen. Paul McCartney is al 40 jaar een hologram en het is dus volstrekt belachelijk om hem de moord op John Lennon in zijn schoenen te schuiven. De MSM is Georganiseerde Misdaad. Lugenpresse! Er worden absoluut geen kinderen kapot gebombardeerd door de Russen. Vraag het dan aan Baudet! Dat zijn geen kinderen! Dat zijn fascisten! Met het syndroom van Down! Dat zijn 4 jarige fascisten met het syndroom van Down! Die moeten dood! Dat zijn de ergsten! Vrijheid!