Tubantia 23 september 2023

Alleen het idee al. Mensen op de maan. Wat een volstrekt belachelijk verhaal. We zijn nooit op de maan geweest. Ik in ieder geval niet. Dus dan de rest ook niet. Is ook niet te doen. Met de belabberde staat van het openbaar vervoer. En de huidige brandstofprijzen. Verder is er nooit een vliegtuig in het Pentagon gevlogen. Dat was geen vliegtuig. Dat was een explosief dat door een ontevreden Marokkaanse drugsrunner aan de voordeur was gehangen. Die hebben daar echt geluk gehad. Daar hadden zomaar mensen hartstikke gewond bij kunnen raken.

Ook is John F. Kennedy nooit vermoord. Dat was geen moord. Dat was zelfmoord. Staat gewoon op film. Heb ik weleens gezien. Zeldzaam bijzondere beelden. Dan zie je Kennedy heel snel heen en weer rennen en zichzelf in het achterhoofd schieten. Ontzettend knap schot. Honderd procent zelfmoord. Dit in tegenstelling tot Adolf Hitler. Hitler heeft zichzelf niet van het leven beroofd. Hitler leeft nog en is jarenlang leraar Duits geweest op een basisschool in Helsinki. Heeft daar nog meegeholpen met het oprichten van het allereerste Finse Schreeuwkoor. Ontvangt nog steeds wachtgeld. Boefje.

Die hele Tweede Wereldoorlog heeft ook helemaal nooit plaatsgevonden. Dat was een Amerikaanse televisieserie. Geproduceerd door George Soros. Zoals het ook Soros is geweest die de eerste veldtocht van Dzjengis Khan heeft voorgefinancierd. En dan heb ik het dus over de echte Dzjengis Khan. Die uit Hongarije. Niet te verwarren met Attila de Hun. Dat was een Mongool. Uit Assen.

Er is nooit een kernramp geweest in Tsjernobyl. Er was wel sprake van enige lekkage maar die is vrij eenvoudig verholpen door de 56 jarige loodgieter Pjotr Zelenski uit Kryvy Rih. Deze Pjotr is overigens niet de vader van Volodymyr Oleksandrovytsj Zelenski, de huidige president van Oekraïne. Maar dat kan nog komen.

Apartheid is geen Nederlands woord. Zeker niet hardop. Ook hebben de Nederlanders zich nooit actief bezig gehouden met de slavernij. Daar hadden ze hun personeel voor. Nelson Mandela heeft nooit echt in de gevangenis gezeten. Dat was een acteur. Geschminkt. Die zat dan ook niet in een gevangenis. Dat was een theater. Er zat altijd heel veel subsidie op Nelson Mandela. Nelson Mandela was een Linkse Hobby. Net als Osama Bin Laden. Anders Breivik. Jozef Mengele. En de duivel zelf.

Er heeft nooit een karretje rondgereden op Mars. Dat was op de Waalsdorpervlakte. Zet het geluid maar eens harder. Je hoort heel duidelijk een trompet. Voorts heeft Europa nooit te maken gehad met een pestepidemie. Dat was een griepje. Ook is onze lieve heer Jezus Christus niet geboren tijdens de kerstdagen. Die bestonden toen nog niet. Pieter Omtzigt kan niet over water lopen. Nog niet. En de aarde is niet alleen zo plat als een lekke bal maar ziet er van een afstandje ook nog eens uit als de prostaat van Johan Derksen.  

En noteer nu alvast in uw agenda: Thierry Baudet was nooit een Nederlandse volksvertegenwoordiger. Nee. Thierry Baudet was een Nederlandse volksverlakker