Tubantia 27 november 2021

En wat als we de Ongevaccineerden nu eens gezellig bij elkaar drijven? Voor het overzicht. Dat we een stukje natuur afzetten in de Oostvaardersplassen. Hoeft wat mij betreft niet met echt prikkeldraad. Mag ook met vleesvervangers. Of Lego. Hoeft ook geen stroom op te staan. Misschien een 9-Volts batterij. Voor het idee. Maar het plan is dat we de Ongevaccineerden achter het gaas zetten om ze zo de aandacht te geven waar ze zo hartstochtelijk naar verlangen. Dat ze weten dat we aan ze denken. Noemen we dat een Gebrek Aan Concentratie Kampje.

Daar kunnen we dan uitstapjes naar toe organiseren. NSB Dagtochten. Met stalletjes bij de ingang waar je eten kunt kopen. En dat je dan zelf mag beslissen of je met de zojuist aangeschafte winterpenen de Ongevaccineerden of de Konikpaarden wilt voederen. Die keus is aan U. Vrijheid! Eigen Baas!

De paar honderd kampbeulen die de Ongevaccineerden in het gareel moeten houden zouden we dan kunnen selecteren uit de vele werklozen uit de cultuursector. Ik ken er genoeg die met onmiddellijke ingang die switch willen maken. Iedere ochtend zal het reveille worden geblazen door Eric Vloeimans. Dan sta je toch fluitend naast je brits! Daarna een half uurtje lichamelijke opvoeding onder leiding van de Snollebollekes. Misschien dat Willem Engel ze wat danspasje bij kan brengen. Alles voor een gezond lichaam! Want de winter staat voor de deur. We moeten weerstand kweken.

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de Ongevaccineerden massaal komen te overlijden. Maar ja. Het is ook nooit de bedoeling geweest om de chocoladevla te mengen met de vanillevla. En dan gebeurt dat dus toch. Want ja. De vooruitgang. Je houdt dat niet tegen. Wel zullen we zorg dragen voor een fatsoenlijke begrafenis. Daar moet u overigens niet te veel van verwachten. We gooien slechts het hoognodige gereedschap over het hek. En één kunststoffen bloemenkrans. Om te rouleren.  

We zouden die hele Oostvaardersplassen ook kunnen reorganiseren. Dat we daar Forumland van maken. Zaak is dan wel om de Ongevaccineerden hun eigen gang te laten gaan. Forumland als onafhankelijke staat. Dus geen regels. Geen wetten. Geen controle. Geen aandacht.. Geen idee. Gewoon helemaal terug naar de essentie van de virusinfectie. We laten de natuur het werk doen.

Natuurlijk zal er aan alle kanten aan deze oplossing worden gerammeld. Je hoort nu al van diverse christelijke organisaties dat ze toch van plan zijn om de komende winter bij te gaan voederen. Want ja. Christenen en de natuur. Dat is als het huwelijk van André Hazes Junior. Zeer ongelukkig. De KLM zit zelfs te denken aan een luchtbrug en voedseldroppings en zo gaat dat dus altijd. Dat de goeden onder de kwaden hebben te lijden.

Met 2 miljoen mensen op 28 vierkante kilometer is het in Forumland wat aan de drukke kant. Maar dat is juist het mooie. Daar kunnen ze alleen zelf wat aan doen. En dat willen ze toch? Wij zorgen dan voor de troost. En een hartelijk applaus.