Tubantia 13 november 2021

Ik wil het langs deze onsympathieke weg toch even opnemen voor onze Wappies. Want de Wappies zijn dus niet de krankzinnige SMI die de MSM ervan proberen te maken.( En dan staat SMI voor sociale-media-idioten. En MSM niet.) Maar. De Wappies hebben gelijk! Het is gewoon erger dan de Holocaust! De Nieuwe Joden! Dat zijn ze! Vooral ook omdat de Wappies die hele Holocaust niet eens hebben meegemaakt. Niet heel erg bewust in ieder geval. Kon ook niet. Want toen waren ze nog niet eens geboren! Dus ja! Dit is voor de Wappies erger dan de Holocaust! En nou jullie weer! Stelletje NL-Nazi’s!

Zo mogen de Wappies niet eens met de trein! Dat is toch erger dan toen met de joden! Want die mochten dat wel! Sta je daar op het perron beteuterd te kijken naar een wagon vol blije zwaaiende mensen! Die wel! Maar jij niet! Erger dan de Holocaust! Niet dat je van plan was om met de trein te reizen. Je kijkt wel uit! Maar daar gaat het niet om. Dit is een principekwestie. Of zo. Vrijheid!

Komt nog bij dat de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking zich wel heeft laten vaccineren. Nou dan weet je helemaal zeker dat je als Wappie het gelijk aan je zijde hebt. Want de overgrote meerderheid van de Nederlandse bevolking, dat is niks anders dan een verzameling altruïstische klootzakken die eerst aan een ander denken en dan pas aan zichzelf! Hahaha! Daar trapt toch helemaal niemand meer in! Die zijn van de solidariteit! En dat is LINKS! Dat zijn nationaal-SOCIALISTEN!!!1!! Maar daar lees je dan weer niks over in de Lugenpresse! Behalve hier! Maar ook dit vertrouwen ze niet. Dit stukje riekt naar een NSBer! Een kunstenaar! Neem die Manuel ook maar met een kogel zout. Dit heeft niks te maken met de WAARHEID! Dit is SATIRE! Van SOROS! Manuel is zelf een JOOD!

Er worden dus al concentratiekampen gebouwd. Gewoon in pleen seit! Ja. Ze noemen dat een DATA-center. Maar we weten allemaal waar DATA werkelijk voor staat. DOOD AAN! En dan nog iets. Dat zijn we nog aan het uitzoeken. Maar dat er verschrikkelijke dingen staan te gebeuren dat weet een ieder! NEDERLAND is NEDERLAND niet meer!!!!! En DUITSLAND ook niet.

Er zijn al Wappies die rond moeten lopen met een GELE STER op hun jas. Die hebben ze er weliswaar zelf op genaaid maar daar gaat het niet om. Het gaat om het PRINCIPE! En in principe kan dit dus zomaar de keiharde werkelijkheid worden! Die GELE STERREN kan u overigens bestellen op de website van Willem Engel. Voor maar 6 euro 66. Opdat wij nooit vergeten!

En hoe weet MANUEL dit allemaal?!! Die heeft ons dus gewoon staan afluisteren! Die vuile NEO-STASI! Ik wist het! Via die zak paprika-CHIPS!! Altijd al gedacht. Die Manuel is een verrader. Hij moet dood!! Net als al die andere ontkenners. Zet ze tegen de muur! Stop ze in een kamp! HOU NEDERLAND ZUIVER!!