Tubantia 16 maart 2024

Het zal allemaal wel weer zo buitengewoon extraparlementair gaan worden dat de regering binnen de kortst mogelijke tijd in Londen zit. Het is niet anders. Het volk heeft gesproken.

En het volk wou toch een Nexit? Nou dan. We zitten al voor de kerstdagen met ons allen gezellig in de tuin van Buckingham Palace een kop thee te drinken met de koning van Engeland. Nou ja. Niet met ons allen. Dat gaat niet. Het is een tuintje van niks. Maar de regering laat vanuit Londen weten dat er aan u gedacht wordt. Cheers!

Wie er minister-president moet gaan worden? Je hoort steeds vaker de naam Willem Drees vallen. Al gaan er ook al hardnekkige geruchten dat Willem Drees zeer waarschijnlijk voor de eer gaat bedanken. Omdat hij al in 1988 overleden is. Waarmee het maar weer eens bewezen is. Sociaaldemocraten zijn volstrekt onbetrouwbare hufters.    

Sven Mislintat zou ook een hele goeie zijn. Maar ja. Dat is een Duitser. Dat ligt vooral in Amsterdam nog veel te gevoelig. Geert Wilders zelf wil graag een willekeurige Rus als premier. Maar daar zit geen haast achter. Dat komt vanzelf. Wat de BBB betreft moet het wethouder Hekking gaan worden. Of anders zomaar iemand. Maar dan wel uit Colmschate. En vleeseter.

Minister van Defensie? Hans Teeuwen. Of Quincy Promes. In ieder geval iemand met voldoende materiaalkennis. Moet wel iemand zijn met een zwemdiploma. Om straks die nieuwe onderzeeboten te kunnen dopen. Er komt geen minister van Onderwijs. Sterker nog. Dat hele Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap schaffen we af. Zodat we in de toekomst niet toch weer per ongeluk links gaan stemmen. Met alle gevollegen van dien.

Caroline van der Plas wordt Minister van Landbouw. Net als Gert Jan Oplaat. En Mark van den Oever. En René van der Gijp. Gordon. Een neef van Johan Derksen. Een vage kennis van Wierd Duk. Wierd Duk zelf. Hendrik Koekoek (postuum). En zomaar iemand uit Colmschate. Allemaal vleeseters! Natuurlijk zal het straks dringen gaan worden tijdens de fotosessie op het bordes als daar maar liefst 324 ministers van Landbouw zullen staan maar het zal ook gaan zorgen voor een stukje gezelligheid en een enorm positieve impuls voor de vleesverwerkende industrie.   

En er komt zo snel mogelijk een Ministerie van Eufemistische Zaken. De toch enigszins besmette praktijk van het zogenaamde ‘deporteren’ zal zo snel mogelijk gereorganiseerd gaan worden onder de vlag van de Nationale Vereniging de Zonnebloem en die zullen het uitzetten van al die onwelgevalligen gaan regelen middels een meer dan vrolijk Reisje langs de Rijn. Natuurlijk onder begeleiding van Hollandsche accordeonmuziek en een karbonaadje voor op de barbecue. En wat is het cirkeltje dan prachtig rond! Ze kwamen per boot. En ze gingen per boot. Waarna alle 37 Kamerleden van de PVV ze op de kade uit zullen gaan zwaaien. Verkleed als Zwarte Piet. En zingend uit volle borst: ‘ Ik ben toch zeker Sinterklaas niet!’