Tubantia 17 december 2022

Dat kon er ook nog wel bij. Hebben we net de boel een beetje aan kant, gaan de Russen ons bombarderen. Ze zeggen dat Den Haag als eerste aan de beurt is maar ik zou me als recalcitrante Tukker niet al te vroeg rijk rekenen. Bij een Russisch precisiebombardement hanteert men een nogal ruime foutmarge zodat het zo maar zou kunnen zijn dat die bommen terecht gaan komen op het zo goed als voltooide spiksplinternieuwe centrum van Hengelo met als gevolg dat ze daar vlak voor de glorieuze heropening alweer helemaal opnieuw moeten gaan beginnen.

Mocht het bombardement op Den Haag wel resulteren in een eclatant succes dan is dit natuurlijk prachtig nieuws voor Pieter Omtzigt die dan kan gaan genieten van een welverdiend reces maar ik denk dat ik nu alvast namens Pieter Omtzigt zelf spreek als ik zeg dat Pieter Omtzigt zelf toch liever een andere, wat minder definitieve oplossing voor het verlagen van de werkdruk had gezien.

Een bombardement op Den Haag zal niet door iedere Nederlander met gejuich worden ontvangen. Zo weet ik dat Dick Advocaat er liever voetballend uit probeert te komen. En ook het bericht dat bij een bombardement een vreugdevuur op het strand bij Scheveningen afgelast zal worden, omdat het dan niet alleen geen pas geeft maar ook nog eens totaal overbodig is geworden, schiet bij een heleboel democratisch gekozen Haagse pyromanen in het verkeerde keelgat.

Natuurlijk is de Tweede Kamerfractie van Forum voor Democratie een enorm voorstander van het bombardement op Den Haag mits ze ruim van tevoren door hun Russische kameraden worden gewaarschuwd zodat ze op tijd kunnen vertrekken voor een gekostumeerde skivakantie in Berchtesgaden.

Het is op dit moment natuurlijk nog niks dan nattevingerwerk maar vanuit Ter Apel bereiken ons nu al berichten dat ze daar absoluut niet zitten te wachten op een vluchtelingenstroom vanuit Den Haag. Waarvan akte. Assertieve Groningers pleiten alvast voor opvang in de regio. Daar bedoelen ze de Noordzee mee. Waarvan nogmaals akte.

Omdat we na het bombardement op Den Haag dringend op zoek moeten naar een nieuw gebouw om de politieke macht in onder te brengen zijn ze bij het gemeentehuis van de Hof van Twente op zoek naar bureaustoelen in diverse soorten en maten en zoveel mogelijk stekkerdozen, het liefst geaard. Ook zijn ze daar op zoek naar een ICT specialist die in staat is om het wachtwoord te veranderen in ‘Welkom2023!’ De gemeente Hof van Twente vraagt nu aan haar inwoners of iemand in het bezit is van het telefoonnummer van Rian van Rijbroek. Of van Elon Musk. Of van Doutzen Kroes. Al is het telefoonnummer van Doutzen Kroes niet echt nodig voor het oplossen van problemen in de ICT. Daar wil gewoon iemand een keer mee uit eten. Ik zorg voor de condooms.

Tot slot willen we dat de Russen nu alvast hun excuses aan gaan bieden. Voor al die misselijke leugens en misdadige propaganda.

Want ook dit zal wel weer niet doorgaan.