Tubantia 31 december 2022

Omdat het leven al lastig zat is en de toekomst zo onzeker als een Noord Koreaanse zwangerschapstest, kom ik op de valreep van het Jubeljaar 2023 met een aantal voorspellingen om het dreigende leed hopelijk wat te verzachten. Nou. Daar gaan we.

In Qatar zullen 4659 arbeidsmigranten verongelukken tijdens de opbouw van de tribunes voor het WK Verongelukte Arbeidsmigranten. U kunt dit volgen via Helemaal Stuk TV.

Mark Rutte zal tot ver in Augustus ontkennen dat het nieuwe jaar begonnen is. Pieter Omtzigt zal met zijn nieuwe partij Onverstaanbaar Nederland 435 zetels winnen en ook een groot aantal Duitse deelstaten onder zijn hoede nemen. Hij zal het daardoor wel iets drukker gaan krijgen. Thierry Baudet zal ergens in de maand februari zo zat als een boreaal uit een hotelraam flikkeren. Al zal hij zelf beweren dat hij geduwd werd. Door Pierre Kartner. Er is ook nog iets met een waterkraan.

Er komen een aantal zonnige dagen voorbij in het nieuwe jaar. Er komen ook een aantal wat minder zonnige dagen voorbij in het nieuwe jaar. Elon Musk gaat een duet opnemen met Marco Borsato. Het liedje getiteld ‘ Je Kan Niet Alles Hebben’ zal hopeloos gaan floppen. Gaaf.

Ik voorzie ergens in de zomermaanden een begrafenis. Van iemand die gestorven is. Gelukkig maar. Heracles zal niet nog eens degraderen. De Engelse koningin Elizabeth zal in 2023 exact 1 jaar geleden overleden zijn. Daar kunt u helaas geen weddenschappen meer over afsluiten. U kan wel een gokje wagen op de terugkeer van Jezus Christus. We zoeken naar de datum, tijdstip, locatie en serienummer. U mag uw geld ook meteen uit het raam gooien. Ik zie ook een enorm reuzenrad voorbij komen ergens in het groen nabij Enschede en ik zou de eigenaren willen waarschuwen voor een eclatante teleurstelling door technisch malheur maar het kan ook zijn dat ik met deze waarschuwing rijkelijk te laat ben. Nou ja.

Ik ben ook maar een mens. Nog wel.

Nederland zal opnieuw getroffen worden door iets. De drugscrimineel Ridouan Taghi moet onderduiken na ernstige bedreigen vanuit het Koninklijk Huis. RTV Oost zal na de zomermaanden en een nieuwe, stevige ontslagronde verdergaan onder de naam RTV Judith. Mathijs van Nieuwkerk gaat aan de slag voor Vis TV. Daar kijkt gelukkig niemand naar en ze maken daarom ook geen gebruik van een redactie. Rachel Hazes blijkt in 2023 nog steeds niet overleden. Yvonne Coldeweijer ook niet. Hopelijk komt daar nog verandering in. We zijn in ieder geval in overleg met de Russische geheime dienst en een Van der Valk Hotel. Er komt nog iets van crowdfunding.

Er komt geen comeback van Herman Brood. Ook niet per ongeluk.  Gerard Sanderink gaat aan de slag als dansleraar. Of als pornoactrice. Kan ik niet goed zien. Halverwege september zijn de Russen in de sneuvelbare leeftijd op. De Russen stappen dan over op arbeidsmigranten. Oekraïne krijgt een paar prachtige nieuwe voetbalstadions. En Gideon van Meijeren wint het Leids Cabaret Festival.