Tubantia 19 maart 2022

Natuurlijk is het onmogelijk voor de gemeentepolitiek om alle problemen op te lossen. Dat hoeft ook niet. Ze hoeven alleen mijn problemen maar op te lossen. Zo wil ik graag voldoende parkeerruimte voor mijn huis. En ja. Dat betekent dat de huizen van de overburen op nummertje 5, 7 en 9 gesloopt moeten worden. Maar daar knapt het dorp alleen maar van op. Dat zijn namelijk hele vervelende mensen die ook graag voldoende parkeerruimte voor hun huis willen hebben. En dat gaat gewoon niet. Want ik woon daar al.

Ook wil ik graag een paar vluchtelingen in huis opnemen. Zolang dat maar alleenstaande vluchtelingen tussen de achttien en vijfentwintig jaar oud zijn, bij absolute voorkeur van het vrouwelijke geslacht en vooruit, die mogen van mij best een kinderwens hebben. Ik ben de beroerdste niet. Wel graag heel erg overhellend naar het blanke ras. Anders loop je zo in het zicht. En ik ben heel erg gehecht aan mijn privacy.

Ik ben een hartstochtelijk voorstander van windmolens. Maar dan wel in het centrum van onze grote steden. De vervuilers betalen. Verder wil ik dat profvoetballers kleine zonnepanelen op hun rug dragen om zo de stadionverlichting brandende te houden.

Natuurlijk krijgen we dan een uitdagend logistiek probleem rondom een enorme wirwar aan elektriciteitskabels over onze voetbalvelden maar dat is nou eenmaal de essentie van het bedrijven van moderne politiek: We doen niks liever dan problemen veroorzaken die we dan later met behulp van een enorme bak geld zelf mogen gaan oplossen. Jeugdzorg! Opwarming! Jos van Rey!

Ik wil een verwarmd buitenzwembad in mijn tuin. En een vergunning voor een terras. Ook wil ik dat mijn terras vol zit met mensen. Leuke mensen. Ik wil dat de gemeente zorgt voor iedere dag een terras vol leuke mensen en dan het liefst van die leuke mensen die ook nog eens voldoende te besteden hebben. Ook deze graag heel erg overhellend naar het blanke ras.

Ik wil dat de gemeente mijn belastingpapieren invult. En op tijd ook. Verder wil ik verkeerslichten aan beide kanten van mijn straat. En de afstandsbediening. Ik wil een tankstation met vooroorlogse brandstofprijzen. Ik wil die brandstof ook weer af kunnen rekenen in ouderwetse Hollandsche guldens. Ik wil dat het tanken weer gezellig word. En ik wil dat ze André Hazes weer tot leven wekken. En nou niet zeggen dat dit niet mogelijk is. Het is met Hans Kazan tenslotte ook gelukt. Waarvoor hulde!

Ik wil zo snel mogelijk een 8-urige werkweek. En dat die uren dan ook nog eens zo flexibel zijn als Verona van der Leur. Ik wil de Dodo terug. Ik wil dat iemand mijn verantwoordelijkheid neemt. Ik wil stemrecht voor mijn hond. Ik wil de vrijheid van meningsuiting om iemand de vrijheid van meningsuiting te ontzeggen. Ik wil rijkdom. Ik wil schoonheid. Ik wil onsterfelijkheid. En anders hoeft het voor mij niet. Dan blijf ik wel thuis.

Met je fucking democratie.