Tubantia 19 september 2020

Ik snap die Akwasi wel. Zelf loop ik ook al maanden rond met de onbedwingbare behoefte om zomaar iemand genadeloos op zijn gezicht te trappen. Dat komt door het virus. Daar krijgen we allemaal een kort lontje van. Heeft ook zo zijn voordelen. Zo zijn er bijvoorbeeld weinig aanslagen op dit moment. Dat komt doordat ook de meest radicale moslims inmiddels zo’n kort lontje hebben dat die al bij het omhangen van hun bomgordel aan de keukentafel exploderen. Elk nadeel hep zijn voordeel. Het maakt mij overigens niet zo heel veel uit wie ik binnenkort op zijn gezicht ga trappen. Hoeft wat mij betreft niet politiek gemotiveerd te zijn. Het liefst natuurlijk wel iemand die een kop kleiner is. Dat ik er makkelijk bij kan. Heeft te maken met rugklachten. En ik ben ook niet echt een Badr Hari. Het zal dus wel een Chinees gaan worden. Is ook niet de meest lastige opgave. Allereerst natuurlijk omdat er meer dan genoeg van zijn. Niemand zal er eentje gaan missen. Ik hoef er ook niet echt naar te zoeken. Komt nog bij dat alle Chinezen die ik ken al min of meer in een hoek gedreven zijn tussen een balie en een doorgeefluik. Dat zal dus ook niet echt een enorme inspanning op gaan leveren. Want dat deel ik ook met Akwasi. Dat zomaar iemand op zijn gezicht gaan trappen moet natuurlijk niet op werk gaan lijken. Dan kan ik er namelijk geen subsidie meer voor aan vragen. En dan snij ik mezelf in de vingers. En daar zal ik alleen maar nog sjacherijniger van worden. En mijn lontje nog korter. En dan heb ik binnenkort een dagtaak aan het zomaar iemand op zijn gezicht trappen.

Laat ik wel meteen duidelijk maken dat ik niet echt iemand op zijn gezicht ga trappen. Dit is satire. Het is bij wijze van spreken. En mochten er binnenkort videofilms opduiken waarin Meneertje Manuel een piepkleine Chinees op zijn kop in een pan bami lijkt te houden: Dat lijkt erger dan het in werkelijkheid was. Dat was een pan met koude bami. En die Chinees speelde het spelletje mee. Die had een hele rare fetisj. En ik weet het. Hij wou liever rijst. Maar ik had alleen maar bami. En er stond een medisch team klaar om in te grijpen. En nooit heb ik de volksgezondheid in gevaar gebracht! Want natuurlijk had ik de vleermuizen uit het recept geschrapt! Ik ben geen gewetenloze klootzak. Ik ben toch geen Chinees! En kijk zelf maar eens op Facebook, edelachtbare. Er zijn duizenden Nederlanders die me steunen!! Die begrijpen dat we niet te licht moeten denken over de depressieve staat waar die Klootchinezen ons ingerommeld hebben!!! Mogen we daar als Nederlands Volk dan ook al niet meer op reageren!!1!! Je mag verdomme helemaal niks meer in dit land! Houzee! Edelachtbare. Houzee! En dan met mihoen!!11!! Houzee met mihoen!