Tubantia 2 juli 2022

Als we de boeren nou beloven dat er, om het leed enigszins te verzachten, ook een kleine tienduizend D66 leden geruimd gaan worden? En dat de boeren dan zelf mogen kiezen wat er met die D66’ers gaat gebeuren? Dat ze worden geïnjecteerd. Of dat ze een paar rondjes mee mogen draaien, met hun liberale tepeltjes hangend aan de melkrobot. Dat ze even mogen proeven van het boerenbestaan. Ze hoeven niet naar het slachthuis. Dat zou ongepast zijn. Het zijn vegetariërs.

Natuurlijk moeten we daarna ook het gevoelige verlies bij D66 enigszins compenseren. Dat zou dan kunnen door het centrum van Harbrinkhoek autoluw te maken.  En dan krijgt Harbrinkhoek een nieuw voetbalstadion. Of een asielzoekerscentrum. Let op! Als Harbrinkhoek kiest voor een asielzoekerscentrum speelt de plaatselijke voetbalvereniging vanaf volgend seizoen hun thuiswedstrijden in Ter Apel. Daar reizen ze dan wel naar toe in een hele mooie touringcar. Het 1e van Heracles zal daardoor het gehele seizoen 2022-2023 af gaan leggen op de fiets.

Almelo zal als tegemoetkoming dan de eerstvolgende Floriade mogen organiseren. Niet al te onbenullig, het moet in zijn geheel passen op het stoepje voor Bloemenhuis Meindert aan de Bornsestraat nummertje 55. De eigenaar van Bloemenhuis Meindert, ene Johan, zal als tegemoetkoming voor de te maken kosten een greep mogen doen in een vitrine op de Tefaf in Maastricht. Wel zelf een sloophamer meenemen! En een paar Marokkaanse vrienden. Ter afleiding.

Deze zo geplaagde groep Marokkanen krijgen dan eindelijk een eigen vleugel in de E.B.I. te Vucht! Met helikopterdek! En een tunnel!  Verkeer dat normaal gesproken door deze tunnel binnendoor naar Antwerpen rijdt krijgt een jaar lang gratis iedere week een product van Easy Toys in de bus. En de kinderen die in Bangladesh 20 uur per dag bezig zijn met het monteren van deze dildo’s, gehaktstaven en genotseitjes krijgen dan een sticker. Van Marco Borsato.

Marco Borsato zelf mag na een lange periode van onvrijwillig zwijgen eindelijk weer eens een optreden gaan verzorgen. Tijdens de Zwarte Cross. Op de Blagenweide. En alle kinderen die aanwezig zullen zijn bij deze nu al traumatische gebeurtenis mogen iets leuks uitzoeken op de Internationale Wapenbeurs in Parijs. Dat zal binnen een jaar gaan zorgen voor heel veel kleinere klassen en ja, daarmee is direct het lerarentekort opgelost.

Deze leraren kunnen dan aan het werk worden gezet in de horeca waardoor de horeca de prijzen weer kunnen verlagen zodat ook mensen die normaal gesproken nooit naar het café gaan omdat ze dat niet kunnen betalen nog steeds niet naar het café gaan maar dan niet meer omdat ze dat niet kunnen betalen maar omdat ze daar echt geen ene kloten zin aan hebben. Die mensen kunnen dan van het uitgespaarde geld een cursus gaan volgen. Omdat er zo’n run zal ontstaan op deze cursus zullen vele mensen worden teleurgesteld. Geen nood! U kunt zich aanmelden bij Farmers Defence Force. Die zijn namelijk nog op zoek naar tienduizend vrijwilligers.