Tubantia 21 mei 2022

Mark Rutte is geen leugenaar. Mark Rutte is een groot staatsman. Mark Rutte is tijdens de Open Manderse Klootschietkampioenschappen eerstes geworden. Mark Rutte is geen homoseksueel. Mark Rutte heeft nog nooit een buitenechtelijke relatie gehad. Mark Rutte heeft in het fietsenhok achter het Binnenhof met Caroline van der Plas staan tongen. Mark Rutte heeft een beugeltje.

Mark Rutte is een zwarte man. Mark Rutte kan niet zo heel goed basketballen. Mark Rutte is een virtuoos op de neusfluit. Mark Rutte slaapt in een Thorbecke-pyama die hij speciaal op maat heeft laten maken in een naaiatelier in Calcutta. Mark Rutte is roodharig. Mark Rutte is eigenaar van een belwinkel. Mark Rutte heeft twee schattige apenpokken op zijn rechterbil. Mark Rutte is 876 jaar oud.

Mark Rutte is aan de drugs. Mark Rutte spreekt vloeiend Mandarijn. Mark Rutte is echt aan de drugs. Mark Rutte heeft een tatoeage van Jort Kelder op zijn onderrug. Mark Rutte is een fundamentalistische moslim.  Mark Rutte is voor 12 procent Joods en voor 43 procent besneden. Mark Rutte is een uit huis geplaatste alien. Mark Rutte is een zwart gat. Mark Rutte heeft humor.

Mark Rutte heeft een baarmoeder. Mark Rutte is een baarmoeder. Mark Rutte geeft licht in het donker. Mark Rutte is nog maagd. Mark Rutte denkt wel eens aan dingen. Mark Rutte wil graag een keer meedoen aan de Paralympics. Mark Rutte heeft drie ledematen verloren tijdens het fietsen. Mark Rutte kan heel goed doen alsof. Mark Rutte kan donders goed beffen. Mark Rutte is God.

Mark Rutte speelt mee in de nieuwste film van Tom Cruise. Mark Rutte is een vliegtuig. Mark Rutte is met de helm op geboren. Mark Rutte is een brommer. Mark Rutte is linksdragend. Mark Rutte doet in zijn vrije tijd niks liever dan zo maar een land binnenvallen en dan aan de plaatselijke bevolking vragen of ze zweetvoeten hebben. Mark Rutte is gediplomeerd geheugentrainer. Mark Rutte is nog lang niet jarig.

Mark Rutte is een achterneef van Olga Lowina. Mark Rutte is een Chinees Restaurant. Mark Rutte is Nederlands Kampioen Kleiduiven Melken. Mark Rutte kan over water lopen. Mark Rutte is een warmtepomp. Mark Rutte is een soort van Mussert maar dan anders. Mark Rutte is een kindervriend. Mark Rutte heeft geen schaamhaar. Mark Rutte is een Berber. Mark Rutte is een weidevogel.

Mark Rutte kan niks. Mark Rutte gaat in zijn eentje de Afsluitdijk restaureren. Mark Rutte is een democraat. Mark Rutte heeft nog nooit lachgas gebruikt. Mark Rutte is geschiedenis. Mark Rutte heeft een dode walvis op zijn balkon liggen. Mark Rutte is een sportvisser. Mark Rutte speelt mee op de nieuwe plaat van Pussy Riot. Mark Rutte is naaktmodel. Mark Rutte heeft iets betekend voor een land. Mark Rutte is geen familie van Edwin.

Mark Rutte is fijn gezelschap. Mark Rutte is een oorlogsmisdadiger. Mark Rutte heet eigenlijk Juul Paradijs. Mark Rutte is een groot staatsman. Mark Rutte is geen leugenaar.