Tubantia 29 januari 2022

Het is een wat onorthodoxe oplossing maar met de Derde Wereldoorlog die op punt van uitbreken staat hebben we natuurlijk binnenkort wel een uitstekende mogelijkheid om in diverse Europese landen de vastgelopen woningmarkt weer vlot te trekken. Het is dan wel zaak dat we de Russen ervan weten te overtuigen om alleen de eigenaren van een 2e , 3e en 4e woning te trakteren op een precisiebombardement. Die huisjesmelkers zijn super makkelijk te vinden via algoritmes en etnisch profileren: allemaal blank en lid van het koningshuis. Of daar tegenaan schurkend door hun ministerschap in Rutte 4. Dat betekent wel dat we de arbeiderswijken dit keer buiten schot moeten houden. Voorwaar een unicum. En een prettig stukje innovatie.

Verder zal het uitbreken van de Derde Wereldoorlog gaan zorgen voor een totaal andere toon tijdens de wekelijkse persconferenties en laten we wel wezen, daar is heel het land meer dan verschrikkelijk aan toe. Rutte die dan in een kogelwerend vest zijn volk gerust probeert te stellen ‘dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen’ terwijl de bommen en kogels hem letterlijk om de oren vliegen terwijl in de achtergrond een doventolk met gescheurde trommelvliezen op geen enkele wijze in staat is tot iets dat ook maar in de buurt komt van een fatsoenlijke vertaling. Heerlijk.

Omdat een heleboel Nederlanders door hun volslagen overbodigheid alleen nog maar in staat zijn tot consequentieloos heldendom en het bijbehorende weke slachtofferschap vragen we Putin en de zijnen om ook de MH18, de MH19, de MH20 en de MH21 uit de lucht te halen. Dat hoeft overigens alleen maar virtueel. Want verder dan virtueel ging dat Nederlandse heldendom en slachtofferschap toch al nooit.

Over de Oranjes hoeven we ons geen zorgen te maken. Die zijn dan al lang gevlucht naar Canada. In een vrachtauto.

Natuurlijk is het uitbreken van de Derde Wereldoorlog in eerste instantie enorm slecht nieuws voor ons toch al zo geplaagde milieu. Als we echter het aantal slachtoffers binnen tien jaar boven de 3 miljard brengen en daarmee de wereldbevolking zo goed als weten te halveren dan is hier plotseling sprake van een zogenaamde ‘klein-beetje-verlies-maar-daarna-alleen-nog-maar-een-win-win-win-situatie.’ Het zou zelfs zomaar kunnen zijn dat er dankzij de Russen in 2032 een nijpend tekort is ontstaan aan stikstof. En dan heeft Baudet toch zijn gelijk weten te halen: Poetin als enige vriend van onze boeren.

Tot slot nog een klein maar essentieel puntje: er moeten wel voldoende mensen zijn die deze Derde Wereldoorlog, ook al is het op het nippertje, gaan overleven. Want er zal toch ergens in de loop van deze eeuw begonnen moeten worden met de wederopbouw. Mijn voorstel is om Qatar als enige land te wereld de neutraliteit te schenken. Daarmee zou de gehele wederopbouw van de mondiale civilisatie in handen komen van onderbetaalde arbeidsmigranten waarmee na eeuwen van bittere strijd de wereld eindelijk en volledig in handen is van het proletariaat. En daarna begint het gezeik gewoon weer opnieuw.