Tubantia 3 december 2022

Kijk. Daar zag ik ze liggen. De gegevens. Midden op straat. Ik dacht eerst dat iemand zijn complete boekhouding verloren was. Dat het uit de broekzak of het vestje van een filiaalhouder van de Jumbo was gevallen. Maar nee. Dit waren andere gegevens. Intiemere gegevens. Open en bloot lagen ze. Midden op straat. En die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Daar had wel iemand over kunnen struikelen. En dat moeten we niet willen. Zeker niet in dit land. Er is al zoveel onrust.

Eenmaal thuis bleek het om hele bijzondere gegevens te gaan. Gegevens over de leden. Over het lid van de leden. Over hun voorkeuren. Politieke voorkeuren. Seksuele voorkeuren. Veel foto’s ook. Van blote mevrouwen.Van blote meneren. Van bloot kleinvee. Gegevens om de schouders bij op te halen. Gegevens om met de oren te klapperen. Gegevens om U tegen te zeggen. Gegevens om een beetje misselijk van te worden. Gegevens die je meteen zou moeten doorsturen naar het Internationaal Strafhof in Den Haag. En ik weet het. Het was niet verstandig. Maar ik heb dus al die gegevens in de bek gekeken. En nu ben ik dus een kolossale traumatische ervaring rijker. Een korte samenvatting.

Van de bijna 93 duizend leden hebben 2358 personen last van een vergrote prostaat. Dit zijn bijna allemaal mannen. Er zijn 987 foto’s gevonden waarop individuele leden poseren in een uniform van de Waffen SS. In sommige gevallen kan hier ook sprake zijn van een seksuele afwijking. Of allebei. Bijna de helft van alle personen heeft het telefoonnummer van dezelfde Marokkaan in hun contactlijst staan. Dat blijkt na vluchtig onderzoek de plaatselijke cokedealer te zijn. Vijf procent van de leden heeft een abonnement op de Donald Duck. De rest leest niet.  

86 duizend leden volgen op dit moment via de LOI een spoedcursus Russisch. Bijna 7 duizend leden volgen op dit moment via de LOI een spoedcursus salsadansen. 1 lid volgt op dit moment via de LOI een spoedcursus Spiernaakt Voor Lul Blijven Liggen Aan De Rand Van Een Zwembad. Ook is er 1 lid besneden. En er is 1 lid dat geroyeerd dreigt te worden. Dat is waarschijnlijk hetzelfde lid.

Uit de gelekte gegevens blijken 1389 personen van het vrouwelijk geslacht. Deze zijn bijna allemaal werkzaam in de seksindustrie of schurken daar enigszins tegenaan.

1 vrouwspersoon combineert dit met het presenteren van een televisieprogramma. Van al deze vrouwen zijn een aantal maten bekend. Ook blijkt dat 99, 99 procent van de leden tot het blanke ras gerekend mag worden. Er stroomt slechts bij 1 enkel lid een piepklein beetje Afrikaans bloed in de aderen maar dat lijkt vooralsnog geen enkel probleem. Al moet deze persoon natuurlijk wel blijven opletten. Net als al die anderen die nog geen lid zijn.

Tot slot. Alle leden hebben last van hetzelfde gevoel voor humor. Alle leden kunnen dondersgoed uitdelen en absoluut niet incasseren. En alle leden verwarren rabiaat racisme met superieure satire. Maar ja. Dat is een open achterdeurtje.