Tubantia 30 maart 2024

Meneertje Manuel is heel erg tegen Jodenhaat. Dat mag ook wel eens gezegd worden. Meneertje Manuel deugt! Weg met de Jodenhaat! Verder is Meneertje Manuel heel erg tegen mensen die liever varkens opvangen dan vluchtelingen. Dat vind ik geen gezellige mensen. Weg met de mensen die liever varkens opvangen dan vluchtelingen! En Meneertje Manuel is echt faliekant tegen de tuinboon. De Peulvrucht van de Duivel. Die moet echt zo snel mogelijk het land worden uitgezet.

Ook ben ik tegen mensen die geholpen door een reclamebureau de politiek in zijn komen rollen als de spreekwoordelijke lekke bal in de sloot vol stront om daar vervolgens alleen maar uit te gaan lopen stralen dat ze veel liever varkens opvangen dan vluchtelingen. Dat zijn niet mijn mensen. Ik vind ze ook een beetje raar. Van die mensen die oproepen tot het veroordelen van de Jodenhaat en dat niet kunnen doen zonder op hetzelfde moment schuimbekkend te struikelen over de Moslimhaat. Daar kan Meneertje Manuel als praktiserend atheïst alleen maar met een zekere meewarigheid naar kijken. Meneertje Manuel heeft overigens niks tegen godsdienst. Hij denkt alleen dat vaccineren verstandiger is.

Ik ben ook heel erg tegen kutweer. En tegen taalverruwing. Tegen fascisme. Tegen fistels. Tegen het verstrijken van de tijd. Tegen sommige Russen. Tegen zeker drie Oostenrijkers. Tegen hamlappen die tussen het rundvlees zijn gaan liggen. Tegen eenzijdige ongevallen. Tegen jeuk aan je frontale kwab. Tegen mensen met een jaarkaart voor iets. Tegen het bombarderen van volkswijken. Tegen het verkrachten van vrouwen. Tegen machtswellust vermomd als religieuze rancune. Tegen de wapenwedloop. Tegen de media die iedere vier jaar een andere volksmenner op het schild hijsen waarna ze zich afvragen waarom het volk toch in godsnaam iedere vier jaar kiest voor het op het schild hijsen van alweer een andere volksmenner. Tegen onprofessionele pogingen tot humor. Tegen satire waar te lang over is nagedacht. Tegen de Holocaust. Weg met de Holocaust!

Meneertje Manuel is ook ontzettend tegen de voortdenderende debilisering van ons Nationale Parlement terwijl ze daar natuurlijk zelf helemaal niks van in de gaten hebben. Tegen kutweer. Tegen mensen die in herhaling vallen. Tegen lipjes van blikjes die bij het openen losschieten zodat je verslagen achterblijft met dat lipje en dat blikje en een dorst waar ze in Ethiopië alleen maar lacherig op kunnen reageren. Tegen druppelende kranen van het merk Tena. Tegen gewin boven geluk. Tegen iedere vorm van nationalisme bij vooral de andere nationaliteiten. Tegen bladblazen in een bos. Tegen deepfake porno met dieren die daar nooit toestemming voor hebben gegeven en dat niemand daar ook maar enigszins aanstoot aan neemt. Tegen Engelse drop uit China. Tegen de privatisering van het voorvocht. Tegen mensen die zo overtuigd zijn van hun eigen gelijk dat ze binnenkort in het ziekenhuis belanden met de builenpest. Tegen Vrouwenhaat. Tegen Dierenhaat. Tegen Andere Mensenhaat. Tegen Kakkerlakkenhaat. Tegen Ongediertehaat. Tegen De Alleen Maar Om De Haathaat. Tegen de Palestijnenhaat. En tegen de Jodenhaat.