Tubantia 5 juni 2021

De Amerikanen komen binnenkort met onweerlegbaar bewijs van hoogst opzienbarend nieuws: We zijn niet alleen! En denk dan niet dat ze er in dat hyper kapitalistische land plotseling achter zijn gekomen dat er zoiets onvoorstelbaars blijkt te bestaan als de medemens. Dit gaat hier niet over de ontdekking van een Derde Wereldland binnen hun eigen landsgrenzen. We praten hier over Buitenaards Leven. Aliëns! E.T.! Limburgers!

Meneertje Manuel moest wel een beetje gniffelen om dit zogenaamde nieuws. Want natuurlijk bestaat er zoiets als Buitenaards Leven. Zelf ben ik al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw met de regelmaat van de klok meegenomen op rondvluchten in diverse types ruimteschepen. En ja. Tijdens die ontvoeringen zijn er diverse experimenten op mij uitgevoerd. Dat moet. Anders neemt niemand zo’n ontvoering serieus.

Die experimenten waren niet altijd even prettig om te ondergaan. Ook de resultaten wisselden nogal. Wat natuurlijk inherent is aan het experiment. Ik wil daar op deze plek niet al te veel details over loslaten. Er zijn nog steeds een paar kinderen in ons land die wel kunnen lezen.  Maar laat ik er dit van zeggen, ik weet eerder dan alle vrouwen op de wereld wanneer Easy Toys een nieuw model dildo op de markt gaat brengen, welk soort kunststof ze daarvoor gebruiken, waarom een lichtgevend kleurtje alleen populair is in de noordelijkste regio’s op aarde en dat de meeste proefpersonen batterijen prefereren boven een snoer.

Er bestaan nog veel misverstanden rondom buitenaards leven. Dat het bijvoorbeeld Groene Mannetjes zouden zijn. Wat een onzin. Het zijn absoluut geen Groene Mannetjes! Het zijn Kleurloze Figuren. Ambtenaren. Wat logisch is. Alleen de Absoluut Overbodigen onder het Buitenaardse Leven zijn er op uit gestuurd om de mensheid in kaart te brengen. Niemand wil dat eigenlijk doen. Met je ufo naar de Aarde gestuurd worden staat gelijk aan een midweek Centerparcs met je dode schoonmoeder in de dakkoffer. Daarom zijn de experimenten die uitgevoerd worden op de mensen ook vaak aan de agressieve kant. Ze hebben een godsgruwelijke hekel aan dit karwei. We zijn voor de Buitenaardsen een soort van moslims. Of nog erger. Telegraaflezers.

Ook al loopt de Gemiddelde Buitenaardse niet over van de goede bedoelingen, toch is hij nergens uit op het uitroeien van de mensheid. In de eerste plaats omdat de Gemiddelde Buitenaardse zich verhoudt tot de Mens als Friedrich Nietszche tot André Hazes Jr. En in de tweede plaats omdat volstrekt helder is dat we het uitroeien van de mensheid gerust over kunnen laten aan de mensheid zelf. Ze hebben 1 keer een half uurtje rond gevlogen met Hugo de Jonge op de operatietafel en ze weten: Die mensen lossen zichzelf wel op.  

Ze vinden het ook enorm schattig van ons dat we met een karretje aan het rondrijden zijn op Mars. Zelf zijn ze daar 329 miljoen jaar geleden voor het laatst geweest. Toen was het op. Die noemen dat ook geen Mars. Dat is hun Groningen.