Tubantia 5 maart 2022

Het is een HOAX! We worden bedonderd. ALWEER! Trap er toch niet in, strompelende  bakken shoarma op veels te korte pootjes. We worden op een gruwelijke manier in de luren gelegd door het WAF! OPNIEUW! Het WAF! Die zijn het ERGSTE! World Armageddon Force! Staat gewoon op Facebook! En in de bijbel! In de BIJBEL! Dit heeft niks meer met geloven te maken. Dit is ZUIVERE WETENSCHAP!

Die zogenaamde kerncentrale die in brand staat? HOAX! Dat is geen kerncentrale! Dat is Bruins en Kwast! Daar heb ik de vorige week nog drie coniferen naar toe gebracht en die zie je dus gewoon liggen! Nou ja. Die had je dus gewoon kunnen zien liggen. Maar die zijn weggereettoesjeert! Door de MSM! Om RUTTE aan een verkiezingszege te helpen! ALWEER!

En dan die duidelijk gemanipuleerde beelden van die militaire colonne van 60 kilometer…

60 kilometer! Op de N483! Die maar 58 kilometer lang is! HAHAHA! En dat zouden dan RUSSEN zijn? Die N483 ligt in Oekraïne! Daar mogen de Russen helemaal niet komen! Jullie zijn allemaal in slaap gesukkelde SUKKELS!

Die kruisraketten die burgerdoelen lijken te raken in Kiev? Dat is Kiev helemaal niet. Dat is Kyiv! En dan kan de MSM halverwege de uitzending wel besluiten om Kiev opeens Kyiv te noemen maar daar trapt toch echt helemaal niemand meer in! We zijn toch niet ACHTERLIJK! Tenminste. Niet ALLEMAAL.

En dan die burgerslachtoffers. Waar dan? Dat zijn geen burgerslachtoffers! Dat zijn acteurs! Die staan gewoon op NETFLIX! Dat kun je gewoon terugkijken op YouTube. Waar ze dus wel de echte beelden in elkaar geplakt hebben. Maar daar moet je dus moeite voor doen. En dat willen ze niet. Want het zijn slaven. Het zijn lammeren. En dan zouden de Russen de agressiesoren zijn? De RUSSEN? Die zijn altijd de agressiesoren. Want dat is lekker makkelijk! Dan hoeven we ZELF niet meer na te denken! En dat hebben ze het liefst, bij het WAF! Dat er voor ons gedacht gaat worden. Zodat ze zelf binnenkort rond kunnen varen in een geconnifisceerde boot van 650 miljoen euro! Hebzucht!

En dan die Zelensky! Die zogenaamde president! HAHAHA! Dat is een acteur! Een televisiekomiek! En dat is hij in pleen site! Gewoon in pleen site! Ze doen helemaal geen moeite meer om de waarheid te verbergen. Omdat ze weten dat ze de meerderheid van de wereldbevolking toch wel weten te bedonderen met hun dagelijkse BOMBARDEMENT aan NEPNIEUWS! Dat is toch volkomen BELACHELIJK! Negenennegentig procent van de wereldbevolking gelooft dat het oorlog is. En dat de Russen het weer gedaan hebben. Laat dat getal even op u inwerken. 99 procent! Dat is dus echt zowat iedereen! Is altijd al zo geweest. Er zijn zo weinig ECHTE STRIJDERS! Ja. We hebben WIERD nog! En THIERRY! De DENKERS van Ongehoord Nederland. En natuurlijk al die HELDEN die inmiddels VERPLICHT opgenomen zijn in een psychiatrische inrichting.